Foodtruck huren tropisch themaTropisch smoothie foodtruck hurenCocktail foodtruck huren

 

FOODTRUCK HUREN REGIO AMSTERDAM

 

Cocos Locos verzorgt met een foodtruck al jaren de heerlijkste cocktails en smoothies in o.a. regio Amsterdam. We bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze mobiele cocktail- en smoothie service maakt je event extra bijzonder. Wij verzorgen cocktails voor een bruiloft, personeelsfeest of opening winkel. Klik hier voor een voorbeeld menu. Graag voorzien we je van een passend en vrijblijvend voorstel.

 

cocktail catering

 

EEN BETROUWBARE PARTNER IN COCKTAIL CATERING

 

Cocos Locos heeft op talloze festivals, events en feesten een all-in mobiele cocktailbar verzorgd. Om een indruk te krijgen van onze diensten kunt u hier ons portfolio bekijken. Cocos Locos werkt met de beste materialen, ingrediënten en cocktailshakers. Doordat wij met een klein team van specialisten werken is de kwaliteit van uitzonderlijk niveau.

 

FOODTRUCK HUREN, PRIJS?

 

Foodtruck huren, prijs voor een dag of dagdeel. Afhankelijk van de locatie en het aantal drankjes kun je als ons boeken vanaf 395,00 EURO ex. BTW. Voorrijkosten en een van te voren bepaalde hoeveelheid te serveren eenheden zijn daarbij inbegrepen. Heb je ons alleen een dagdeel nodig voor bijvoorbeeld een kerstborrel, promotie of feestelijk bedrijfsevenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Huur een mobiele cocktailbar Amsterdamhuur een cocktailbar Amsterdammobile cocktail bar

MOBIELE COCKTAILBAR AMSTERDAM

 

Vanuit Amsterdam verzorgen vanaf cocktail catering in heel Nederland en België. 

Onze cocktails typeert zich door creativiteit, tropische beleving en gastvrijheid. Heerlijke cocktails die tot in perfectie zijn uitgevoerd. Onze professionele bartenders en cocktailshakers kunnen zich meten met de mondiale top op het gebied van cocktail catering.

Onze cocktails zijn een beleving – zowel qua sfeer als smaak. Wij serveren ook alcoholvrije cocktails. Om een indruk te krijgen van onze cocktails kunt u hier een selectie bekijken.

 

ALL-IN MOBIELE COCKTAILBAR

 

We putten graag uit onze ervaring om mee te denken over de creatieve invulling van uw evenement, bruiloft, feest of jubileum. Cocos Locos kan indien gewenst zorgen voor mobiele cocktailbars, cocktailkaarten, glaswerk en bartenders. Ook verzorgen wij cocktail workshops en cocktail masterclasses.

COCKTAILS OP KANTOOR

 

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een passend voorstel welke wij graag tijdens een persoonlijke ontmoeting presenteren.

 

Foodtruck huren bedrijfsevenement

© 2013 - 2024 Cocos Locos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel