Verzendkosten:

Brievenbuspost:

  • binnen Nederland - vanaf EUR 0,64 tot EUR 3,64
  • naar België - EUR 5,25 

Pakketpost:

  • binnen Nederland EUR 6.75 verzending via PostNL/ My Parcel
  • naar België EUR 9,25, verzending via PostNL/My Parcel

Deze verschijnen tijdens het bestelproces duidelijk in beeld, zodat je weet wat het totaal af te rekenen bedrag wordt. 

Bezorgen

Wij versturen onze pakketten binnen Nederland met Post NL/My Parcel + track&trace. Je bestelling wordt door PostNL twee keer aangeboden. Lukt het dan ook niet om je bestelling bij jou of je buren af te geven, dan wordt het pakket automatisch drie weken voor je op het dichtstbijzijnde PostNL-servicepunt bewaard. Uiteraard ontvang je hiervan een melding, zodat je jouw pakket kunt afhalen op het moment dat dit jou schikt.
 

Naar België versturen wij onze pakketten ook via PostNL/My Parcel + track&trace. In dit geval wordt het pakket eenmaal aangeboden. Indien het onbestelbaar is, wordt het pakket weer naar ons retourgezonden. 

Leveringstermijn

Bestellingen worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling (dit geldt niet voor levering onder rembours) in behandeling genomen. In de meeste gevallen wordt de bestelling binnen drie werkdagen bezorgd. Als je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging van de verzending. Wij kunnen echter geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd. Het kan voorkomen dat het door jou bestelde product niet langer op voorraad is. Indien dit het geval is, informeren wij je hierover en laten je weten wat de mogelijkheden zijn.

Levering op een ander adres?

Ja, dit is mogelijk. In stap 2 van het bestelproces kun je een alternatief afleveradres opgeven.

© 2013 - 2024 Cocos Locos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel