Verhuur Branded Promo Bakfiets met Espressomachine voor een unieke beleving!

Onze bakfiets is uitgerust met de beste espresso-machine uit Italië en zorgt voor de lekkerste koffie-creaties die je ooit hebt geproefd. Of je nu een bedrijfsfeest, festival of andere gelegenheid hebt, onze bakfiets zal de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten bij je gasten.Huur een espresso machine op je evenement

Met onze bakfiets verhoog je het bezoekersaantal op je evenement en zorg je voor een verfrissend en smakelijk alternatief voor reguliere koffie-stands. Onze bakfiets is niet alleen uniek en aantrekkelijk, maar ook gemakkelijk te vervoeren en te installeren.

Onze bakfiets is volledig op maat gemaakt met de laatste espresso-technologie en de beste materialen. Het is uitgerust met een professionele espresso-machine. Onze bakfiets kun je ook voorzien van een opvallende en aantrekkelijke branding die past bij het imago van je bedrijf.

Onze bakfiets wordt verhuurd met een barista die de espresso-machine bedient en de gasten voorziet van de lekkerste koffie-creaties. Onze barista's zijn vriendelijk, professioneel en gedreven om de allerbeste koffie-ervaring te bieden.

Maak de verhuur van onze Branded Promo Bakfiets met Espressomachine een onvergetelijk onderdeel van je volgende evenement. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en een aanbod op maat.

 

Promo bakfiets met espresso machine

 

 

 

 

Snel geregeld

Wij houden ervan om snel te schakelen, jij ook? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de knop hierboven, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Voor een spoedaanvraag zijn we altijd bereikbaar via WhatsApp: +31 (0) 649 51 06 09

Espresso Bakfiets huren

 

© 2013 - 2023 Cocos Locos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel