Tevreden smoothie bar klanten

Smoothies serveren op je event? Huur een mobiele smoothiebar

Met een mobiele smoothiebar maakt Cocos Locos al jaren gezonde smoothies en coldpressed sappen op kleine en grote evenementen. Onze smoothies en sappen service maakt je evenement extra bijzonder. Wij verzorgen de catering voor bruiloften, kerstborrel, personeelsfeest, jubileum en opening van een winkel.

Graag voorzien wij je van een passend en vrijblijvend voorstel en voorbeeld menu

 

cocktail catering

 

Mobiele smoothiebar huren Amsterdammobiele smoothiebar dealmobiele smoothiebar

 

 

 

Smoothies geserveerd vanuit een smoothiebar of foodtruck 

Cocos Locos heeft op talloze festivals, evenementen en feesten de catering verzorgd. Om een indruk te krijgen van onze diensten kan je hier ons portfolio bekijken. Cocos Locos werkt met de beste materialen en ingrediënten. Met een klein team van specialisten zorgen we voor kwaliteit van uitzonderlijk niveau. Verder bieden we mobiele smoothiebars in verschillende maten en stijlen. 

Ontzorgen

We denken graag mee over de creatieve invulling van je evenement, bruiloft, feest of jubileum. Cocos Locos kan indien gewenst zorgen voor een mobiele smoothiebar, smoothie menukaarten, glaswerk en juicers. 

Tarieven

Cocos Locos op je evenement? Afhankelijk van de locatie en het aantal drankjes kun je als ons boeken vanaf 395,00 EURO ex. BTW. Voorrijkosten en een van te voren bepaalde hoeveelheid te serveren eenheden zijn daarbij inbegrepen. Heb je ons alleen een dagdeel nodig voor bijvoorbeeld een kerstborrel, promotie of feestelijk bedrijfsevenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Smoothie bar huren?

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

© 2013 - 2023 Cocos Locos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel